Hallitus 2019

Maija Pitkonen, puheenjohtaja

Riku-Matti Akkanen, varajäsen Tero Pajukallio

Helena Anttila-Lindeman, varajäsen Niklas Maisi

Andrea Bergman, varajäsen Vesa Jääskeläinen

Micke Godtfredsen, varajäsen Maija Kyrö

Tapani Koivunen, varajäsen Maija Soljanlahti

Leena Nieminen, varajäsen Pirjo Ristola

Linnea Nordling, varajäsen Tuure Kiviranta

Riitta Saarinen, varajäsen Anna Kujala

 

Hallituksen jäsenten esittelyt:

Maija Pitkonen, puheenjohtaja

Maataloustoimittajien yhdistys erinomainen paikka verkostoitua ja tutustua alan huippuosaajiin! Olen toiminut aktiivina ensin hallituksessa mm. koulutusvastaavana ja sihteerinä vuodesta 2013 alkaen. Työurallani olen toiminut ProArgia-ryhmässä eri tehtävissä mm. markkinoinnin ja sähköisen viestinnän suunnittelijana. Olen koulutukseltani agrologi (AMK) ja agronomi MMM. Nykyisin asun Tamperella ja toiveenani on, että jatkossa järjestämämme toiminta huomioisi entistä paremmin Uudenmaan ulkopuolella asuvia jäseniämme. Jo muutaman kerran olemme mahdollistaneet etäosallitumisen järjestämiimme koulutuksiin, niistä olemme saaneet hyvää palautetta. Jatketaan näitä kokeiluja ja hyödynnetään sähköisiä kanavia. Ota yhteyttä, jos sinulla on ideoita koulutuksista tai muusta toiminnasta! 

 

Riku-Matti Akkanen

Olen toiminut Maataloustoimittajissa yli kymmenen vuotta. Koen yhdistyksen oivana alan ihmisten verkostoitumispaikkana. Työskentelen Pellervo-Media Oy:n julkaiseman Osuustoiminta-lehden toimituspäällikkönä. OT-lehden aiheet ulottuvat alkutuotannosta jatkojalostukseen ja markkinointiin, minkä vuoksi maa- ja metsätalouden tuntijoiden osaava verkosto on välttämätön lehden toimitustyön näkökulmasta. Olen koulutukseltani filosofian maisteri Turun yliopistosta, pääaineena kulttuurihistoria.

 

Andrea Bergman

Olen maataloustoimittaja, Master of Culture and Arts ja innokas parvekeviljelijä Espoosta. Työskentelen kymmenettä vuotta toimittajana Landsbygdens Folk -lehdessä, jossa toimin myös taittajana ja kuvittajana. Nykyään hoidan myös SLC:n tiedottajan tehtäviä.

Yläkoulussa voitin traktorinajokilpailun Pohjanmaalla, ja hieman vanhempana IFAJ:n Young Leaders Award -kilpailun joka vei minut Uuden-Seelannin maaseudulle. Maataloustoimittajissa parasta on mielestäni yhteenkuuluvuuden tunne: ymmärrystä siitä miten tärkeiden asioiden parissa työskentelemme.

 

Jag är lantbruksjournalist, Master of Culture of Arts och en ivrig grönsaksodlare, om än bara på min balkong i Esbo. De senaste tio åren har jag jobbat som redaktör på Landsbygdens Folk där jag också gör layout och illustrationer. Nuförtiden sköter jag även informatörsuppgifter inom SLC.

 

Leena Nieminen