Tiedonjyvä-tilaisuus 27.5.2021 Qvidjan tilalla

  • 20.5.2021
  • Yleinen

Maataloustoimittajat ry luovuttaa vuosittain Tiedonjyvä-tunnustuksen maatalous-, ruoka- tai metsäalalla toimivalle henkilölle, joka on tuonut julkiseen keskusteluun uusia aineksia, osoittanut aktiivisuutta kertomalla alansa ajankohtaisista asioista ja suhtautunut myönteisesti tiedotusvälineiden tiedonhankintaan. Palkintoon kuuluvan stipendin luovuttaa Luomuliitto.

Palkitsemme vuoden 2020 Tiedonjyvän saajan torstaina 27.5.2021 klo 13 alkaen Qvidjan tilalla, osoitteessa Kuitiantie 337, 21630 Parainen

”Qvidja on Parai­silla sijaitseva Suomen vanhin kartano. Vaalimme ja kasvatamme monimuotoisuutta ja maaperän hiilivarastoa, ja edistämme ravinteiden kierrätystä ja vesistöjen hyvinvointia. Urakassa auttavat myös hevoset, naudat ja lampaat. Qvidja on Carbon Action alustan lippulaivatila, ja pelloilla tehdään monitieteistä huippututkimusta käytännön rinnalla.”

Alkuun teemme kierroksen kartanon mailla ja kuulemme tarkemmin sen historiasta Saara Kankaanrinnan kertomana. Tämän jälkeen tarjoillaan päivällinen noin klo 14.30, ja samalla lasketaan maataloustoimittajat kesälaitumelle. Tilaisuus loppuu noin klo 17.00.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 24.5.2021 mennessä osoitteeseen maataloustoimittajat@gmail.com. Varsinais-Suomessa voimassa olevien rajoitteiden takia tilaisuuteen voi osallistua vain 10 henkilöä. Tästä syystä joudumme priorisoimaan etusijalle aktiivisesti kirjoittavat journalistit. Otamme ilmoittautumiset vastaan niiden saapumisjärjestyksessä, siltä varalta, jos ylimääräisiä paikkoja jää.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruokarajoitteesi.
Tarkemmat ajo-ohjeet löydät täältä: https://www.qvidja.fi/yhteystiedot/ 

Ethän osallistu tilaisuuteen, jos tunnet tai tiedät olevasi sairas. Kokouspaikalla noudatamme varovaisuutta ja tervettä järkeä mahdollisten tartuntojen välttämiseksi.

Tervetuloa,
Maataloustoimittajien hallitus

Kannattajajäsenet