Tervetuloa Matojen kriisiviestintäkoulutukseen

  • 15.5.2022
  • Yleinen

Tarjoamme kaikille Maataloustoimittajien jäsenille maksuttoman koulutuksen ”Kriisiviestintä – ennakoinnista jälkihoitoon” tiistaina 24.5. klo 13.30-16.00. Koulutukseen voit osallistua joko paikan päällä Yara Suomen Espoon konttorilla tai etäyhteyden välityksellä.

Tilaisuus alkaa klo 13.30. Yaran tervehdyksellä. Yara Suomen viestintäpäällikkö Gunilla Stedt kertoo yrityksen viestintäperiaatteista sekä muutaman koulutuksen teemaan sopivan esimerkin omasta työstään. Klo 14–16 Ilona Mäki-Maukola ja Emilia Särkiniemi Unfair Lean Marketingilta pitävät kriisiviestintäkoulutuksen. Paikan päällä osallistuville on tarjolla kahvi- ja sämpylätarjoilut.

Koulutuksesta:

Kriisi on viestinnän tulikoe: parhaimmillaan kriisiviestintä pelastaa organisaation maineen ja pahimmillaan tuhoaa sen. Etenkin uudenlainen mediayhteiskunta haastaa perinteisen tiedottamisen, sillä sosiaalisen median myötä kohut syttyvät ja leviävät nopeasti. Kriisi ei tule kello kaulassa, mutta kun poikkeustilanteisiin valmistautuu ennalta, reagointi tositilanteessa helpottuu.

Kriisiviestinnän koulutuksessamme opit suojaamaan organisaatiosi mainetta kohuilta ja kriiseiltä. Opit tunnistamaan vaaranpaikat ja toimimaan kriisin leimutessa kuumimmillaan. Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat esitysmateriaalit itselleen.

Koulutus pitää sisällään alla olevat teemat:

Varautuminen ja ennakointi

  • Kriisityypit ja -syyt
  • Kriisiviestintäsuunnitelman perusteet ja roolit sekä vastuut
  • Keskusteluympäristön luotaaminen ja työkalut

Viestintä kriisin aikana

  • Kriisiviestinnän periaatteet
  • Sisäinen ja ulkoinen viestintä
  • Kanavat, kohderyhmät ja viestinnän tyyli

Viestintä kriisin jälkeen

  • Tilanteen jälkihoito, opit ja kopit

Koulutus järjestetään osoitteessa Bertel Jungin aukio 9, Espoo. Kokoustila löytyy 3. kerroksesta, Riihi-neuvotteluhuoneesta. Kerro aulapalvelulle, että olet tulossa Maataloustoimittajien koulutukseen, niin sinua tullaan noutamaan alakerrasta.

Ilmoittaudu koulutukseen sähköpostitse Linnea Nordlingille (linnea.nordling@gmail.com, puh. 050 409 5288) viimeistään 20.5. mennessä.
Kerrothan ilmoittautuessasi, kummalla tavalla osallistut koulutukseen, niin osaamme mitoittaa tarjoilut oikean suuruiseksi. Mikäli osallistut koulutukseen paikan päällä, kerro myös mahdolliset erikoisruokavaliosi. Etäosallistujille lähetämme osallistumislinkin pari päivää ennen koulutusta.

Varaathan paikkasi ajoissa, sillä paikan päällä olevaan koulutukseen otamme mukaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

Terveisin,
Mato-hallitus

Kannattajajäsenet