Tervetuloa kevätkokoukseen Vantaalle 26.4.2019

  • 23.2.2020
  • Yleinen

16.04.2019 – 14:15

Tervetuloa Maataloustoimittajien kevätkokoukseen ProAgria Keskusten Liittoon (Urheilutie 6, 01300 Vantaa) perjantaina 26.4.2019 klo 17.00.

Tilaisuuden aluksi pidämme Maataloustoimittajat ry:n kevätkokouksen. Sen jälkeen kuulemme ProAgria Keskusten Liiton ajankohtaiset kuulumiset. Puhujina ovat uusi toimitusjohtaja Harri Mäkivuokko sekä markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila. Suolaista purtavaa on luonnollisesti myös tarjolla. Tilaisuus loppuu noin klo 19.30.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen 23.4. mennessä osoitteeseen posti@maataloustoimittajat.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruokarajoitteesi.

Kevätkokouksessa käsittelemme vuoden 2018 tilinpäätöksen ja kerromme tulevista tapahtumista. Liitteenä on kokouksen esityslista. Toimitamme

toimintakertomuksen, tilinpäätöksen sekä esityksen Maataloustoimittajat ry:n sääntömuutoksesta erillisellä viestillä viikkoa ennen kokousta.

HUOM! Ennen kokousta on mahdollista osallistua jäsenille järjestettävään kännykkävideokoulutukseen:

Videot ovat tulleet jäädäkseen osaksi yritysten markkinointiviestintää. Viime vuosina erityisesti lyhyiden ja kevyesti editoitujen somevideoiden painoarvo on kasvanut. Kännykät ovat kehittyneet huimin harppauksin, ja nykyään kuka vain voi pienellä harjoituksella tuottaa videosisältöä omiin tai yrityksensä kanaviin pelkkä puhelin työkalunaan.

Kännykkävideokoulutuksen tavoitteena on opastaa kännykkävideoinnin ja -editoinnin perusteet. Aiempaa kokemusta videoiden teosta ei tarvitse olla. Koulutus järjestetään perjantaina, 26.4. klo 13-16 ProAgria Keskusten Liiton tiloissa, osoitteessa Urheilutie 6, Vantaa. Koulutuksen pitää Mediafarmi Oy.

Kaikki Maataloustoimittajien jäsenet ovat tervetulleita koulutukseen.

Koulutuksen hinta on 15 euroa. ProAgria Keskusten Liitto tarjoaa koulutukseen saapuville lounaan klo 12-13 ProAgria talon henkilöstöruokalassa.

Koulutuksen jälkeen pidetään samassa paikassa Maataloustoimittajien kevätkokous klo 17-18.

KOULUTUKSEN OHJELMA:

        •       Päivän tavoitteet ja tutustuminen aiheeseen. Miksi tehdä videoita?

        •       Videon suunnittelu, kuvaus ja editointi; teoriaosuus + toimeksianto

        •       Nopea suunnittelu + kuvaus (myös valmiin olemassaolevan materiaalin työstö mahdollista)

        •       Videon editointia 

        •       Valmiiden videoiden katsominen ja palautteen anto

Huom.! Ennen koulutusta jokainen lataa valmiiksi puhelimeensa sopivan ohjelman (iPhonelle iMovie ja Androidille Powercut director). Molemmat

ovat ilmaisia sovelluksia. Varaa paikkasi pikaisesti, sillä koulutukseen otetaan mukaan 15 nopeinta. Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 23.4. osoitteeseen linnea.nordling@gmail.com tai puhelimitse 050 409 528/Linnea Nordling.

Tervetuloa!

Kannattajajäsenet