Tehoa ja työn imua etätyöskentelyyn -koulutus 8.12.2020

  • 17.11.2020
  • Yleinen

Tehoa ja työn imua etätyöskentelyyn -koulutus

Etätyöt ovat viimeistään kuluneen puolen vuoden aikana vakiinnuttaneet lopullisesti paikkansa suomalaisessa työkulttuurissa. Monilla jäsenistämme etätyöskentelyä on takana useita kuukausia, viitenä päivänä viikossa. Viimeistään nyt on siis hyvä laittaa omat työskentelymenetelmät kuntoon ja kehittää ajankäytön hallintaa etätöissä!

Maataloustoimittajat r.y. järjestää jäsenistölleen etätyökoulutuksen 8.12. klo 13-16. Myös itse koulutus hoituu etänä Zoomilla / Teamsilla, ja sen pitää valmentaja & konsultti Jari Vuorenmaa Imactionilta.

Valmennuksen keskeisin tavoite on pysäyttää osallistujat oivaltamaan, miten he itse johtavat itseään ja oma työtään etätöissä, ja millä keinoilla he pystyvät omalla toiminnallaan vaikuttamaan työn hallinnan tunteeseensa, keskittymiseensä, työn sujuvuuteen sekä työpäivän tehokkuuteen ja toisaalta työstä palautumiseen. 
Valmennussisällöt tullaan kohdentamaan osallistujien konkreettisiin haasteisiin ennen valmennusta tehtävän ennakkokyselyn avulla. Koulutus toteutetaan osallistavalla ja vuorovaikutteisella menetelmällä. Keskusteluiden ja ryhmätöiden avulla osallistujia kannustetaan jakamaan ajatuksia aiheesta sekä omat hyväksi havaitut etätyövinkkinsä.

Ilmoittaudu koulutukseen sähköpostitse Linnea Nordlingille (linnea.nordling@gmail.com, puh. 050 409 5288) viimeistään 30.11. mennessä. Koulutukseen osallistujien sähköpostiin lähetetään ennakkokysely sekä kokouskutsu hyvissä ajoin ennen koulutuspäivää. Varaa paikkasi ajoissa, sillä mukaan otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta!

Tervetuloa!

Maataloustoimittajat r.y.

Kannattajajäsenet