Teams-keskustelu tutkimustietojen perillemenosta

  • 2.6.2022
  • Yleinen

Maatilayristysten osaamisverkosto AgriHubi kutsuu meitä matoja Teams-keskusteluun, jossa eri näkökulmista käydään läpi maatalouden kannattavuuteen vaikuttavia asioita ja keinoja.

Tärkeä haaste on muun muassa miten saadaan vietyä uusinta tutkimustietoa eteenpäin tiedon loppukäyttäjille. Aika suurella varmuudella meillä maataloustoimittajilla ja tiedottajilla olisi tärkeä rooli tähän pyrkimykseen.

Keskustelu vietetään keskiviikkona 8 kesäkuuta klo 14–15.

Siihen osallistuvat myös älymaatalouden testaus- ja koulutusympäristöjen edistämiseen keskittyvä ÄlyAgri-verkoston edustajat.

Tutkimustuloksien viemisen tärkeys maaseutuelinkeinojen harjoittajille ja muille loppukäyttäjille on jatkuvasti kasvanut kannattavuusongelmien syventyessä.

Vuoden 2021 alusta MMM:n toimeksiannosta Luonnonvarakeskuksen yhteyteen perustettiin AgriHubi-maatilayritysten osaamisverkosto tekemään pitkäjänteistä työtä kannattavuuskehityksen suunnan muuttumiseen.

Perustaminen juontaa juurensa aina selvitysmies Reijo Karhisen laatimaan ’Uusi Alku’ raporttiin, joka valmistui vuonna 2019.

Meilläkin olisi tässä erinomainen tilaisuus esittää miten meidän työmme toimittaja- ja viestintäväkenä voisi tukea ja samalla luoda yhteyksiä hyvien ja tärkeiden juttujen edistämiseksi.

Voit ilmoittautua hyväksymällä kutsun, joka löytyy linkillä tässä alla.

Siinä löydät myös linkin, jolla pääset keskusteluun mukaan.

Tervetuloa osallistumaan!

Keskustelu Maataloustoimittajat, AgriHubi ja ÄlyAgri

Kannattajajäsenet