Osallistu Julkisen sanan neuvoston koulutukseen journalistin ohjeista!

  • 21.10.2022
  • Yleinen


Tarjoamme kaikille Maataloustoimittajien jäsenille maksuttoman koulutuksen Journalistin ohjeista torstaina 17.11. klo 14-15.30. Koulutuksen pitää Julkisen sanan neuvosto eli JSN. Koulutukseen on mahdollista osallistua joko paikan päällä JSN:n tiloissa Helsingissä tai etäyhteyden välityksellä.

Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan perusta. Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä.
Näiden ohjeiden tavoitteena on tukea sananvapauden vastuullista käyttämistä joukkoviestimissä ja edistää ammattieettistä keskustelua.
Ohjeet koskevat kaikkea journalistista työtä. Ne on laadittu vain alan itsesääntelyä varten. Ohjeita ei ole tarkoitettu käytettäviksi rikos- tai vahingonkorvausvastuun perusteena.

Koulutuksesta:
JSN:n koulutuksessa käydään läpi Journalistin ohjeita aiempien ratkaisujen pohjalta ja neuvotaan tulkintapulmien ratkaisemista JSN:n verkkosivuilta löytyvän materiaalin avulla. Lisäksi käydään läpi osallistujien etukäteen lähettämiä kysymyksiä ja pohditaan niihin vastauksia. Koulutuksen pitää JSN:n puheenjohtaja Eero Hyvönen, ja se järjestetään osoitteessa Fredrikinkatu 25 A 8, Helsinki.

Voit tutustua Journalistin ohjeisiin JSN:n sivuilta: https://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu koulutukseen sähköpostitse Linnea Nordlingille (linnea.nordling@gmail.com, puh. 050 409 5288) viimeistään 14.11.
Kerro ilmoittautuessasi, osallistutko koulutukseen etänä vai paikan päällä.Etäosallistujille lähetämme osallistumislinkin pari päivää ennen koulutusta.

Toivomme myös, että ilmoittautumisen yhteydessä kerrot kysymyksistä/aiheista, joita toivoisit erityisesti nostettavaksi koulutuksessa esille. Näin JSN saa räätälöityä koulutuksen parhaalla mahdollisella tavalla juuri meidän kohderyhmällemme sopivaksi.

Varaathan paikkasi ajoissa, sillä paikan päällä olevaan koulutukseen otetaan mukaan 14 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Etäosallistujiksi mahtuvat kuitenkin kaikki halukkaat.

Kannattajajäsenet