Nuori toimittaja tai tiedottaja: Nyt voit hakea IFAJ:n Young Leaders -ohjelmaan

  • 25.1.2024
  • Yleinen

Ilmoittautuminen IFAJ/Alltech Young Leaders -ohjelmaan on nyt auki. Hakuaika päättyy 15. helmikuuta 2024.

Young Leaders -ohjelmassa palkitaan nuoria maataloustoimittajia, jotka osoittavat erinomaisuutta ammatissamme sekä johtamispotentiaalia.
Ehdokkaita voivat olla nuoret toimittajat tai tiedottajat, jotka olivat 31.12.2023 mennessä korkeintaan 35-vuotiaita.

Kyseessä on muutakin kuin arvostettu maailmanlaajuinen palkinto. Se on myös kutsu osallistua tulevaan IFAJ-kongressiin sekä erityiseen Boot Camp-ohjelmaan, jossa yhdistyvät johtamiskoulutus, verkostojen kehittäminen ja tarinoiden kerääminen kongressia edeltävinä päivinä. Ohjelmaan valitut hakijat osallistuvat maksutta – siis ilman rekisteröinti-, hotelli- ja ateriamaksuja – nuorten johtajien ohjelmaan Sveitsin Wilderswilissä 11.–13. elokuuta 2024, sekä IFAJ:n kongressiin Interlakenissa 14.–18. elokuuta 2024. Osallistujat vastaavat omista matkakustannuksistaan.

Maataloustoimittajat voi nimetä yhden ehdokkaan hakijoiden joukosta. Kansainvälinen tuomaristo arvioi kaikki ehdokkaat ja valitsee vuoden 2024 nuoret johtajat. Tuomarit etsivät todisteita ammattitaidosta, saavutuksista, johtajapotentiaalista, IFAJ:n jäsenyhdistyksien osallistumisesta ja kiinnostuksesta ohjelman tavoitteisiin. Lisäksi he haluavat takeet siitä, että hakijat pystyvät osallistumaan ohjelmaan täysin englanniksi.

Lisätietoja IFAJ/Alltech Young Leaders -ohjelmasta saat sähköpostiosoitteesta globalmanager@ifaj.org.

Hakemuslomakkeen löydät täällä.
IFAJ lähettää sitten lomakkeen Maataloustoimittajille läpikäyntiä varten.

Kannattajajäsenet