Lähde mukaan ENAJ-EU FarmBook -työpajaan Gentiin 8.-10. heinäkuuta

  • 3.6.2024
  • Yleinen

ENAJ ja EU-FarmBook kutsuvat 25 maataloustoimittajaa ENAJ-jäsenkilloista ensimmäiseen ENAJ-EU FarmBook -työpajaan, joka järjestetään Gentissä, Belgiassa, 8.–10. heinäkuuta. Tapahtuman teemana on ”Kohti kestäviä maatiloja”. Tapahtuma tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia sekä paneelikeskustelun EU-virkamiesten, maatalousedustajien ja tiedemiesten kanssa. Ohjelmaan sisältyy paneelikeskustelu innovaatiouutisoinnista, pikadeittailutilaisuus yli 15 innovatiivisen spin-off-yrityksen kanssa sekä vierailuja maatiloille ja tutkimuslaitoksiin.

EU-FarmBook on Horizon Europe -projekti, joka toimii alueellisella, kansallisella ja EU-tasolla rakentaakseen verkkoalustan, joka jakaa maa- ja metsätalousosaamista. Tavoitteena on tehdä rahoitettujen projektien tiedosta kaikkien saatavilla olevaa. Koska maataloustoimittajat raportoivat innovaatioista, projekti tekee yhteistyötä ENAJ:n kanssa järjestääkseen vuosittain eksklusiivisen toimittajatapahtuman.

Ensimmäinen järjestetään Gentissä heinäkuussa 2024. Tulevina vuosina järjestetään neljä muuta tapahtumaa eri EU-maissa.Jos olet kiinnostunut ohjelmasta, rekisteröidy mahdollisimman pian. Tavoitteenamme on toivottaa tervetulleeksi 25 toimittajaa kaikista jäsenkilloista.

Osallistumismaksu on 150 euroa per henkilö, joka maksetaan, kun sinut on valittu. Rekisteröityminen päättyy 14.6. ja valituille ilmoitetaan 17.6. Hinta sisältää kaksi yötä hotellissa Gentin keskustassa, kolme lounasta, kaksi aamiaista ja kaksi illallista juomineen sekä bussikuljetukset innovaatiotiistaina ja tiedekeskiviikkona.Osallistujien pitää maksaa matkansa Belgiaan itse. Yksityiskohtaisen ohjelman ja rekisteröitymislomakkeen löydät täältä.

Kannattajajäsenet