Kutsu: Tervetuloa Seinäjoelle kuulemaan elintarvikelogistiikan kuulumisia 19.-20.9.2017

Tervetuloa Seinäjoelle kuulemaan elintarvikelogistiikan kuulumisia! Postin järjestämän vierailun aikana pääsemme tutustumaan Atrian uuteen robotisoituun teurastamoon sekä kuulemaan lihakauppa.fi:n startista. Käymme Laidun Herefordin karjatilalla, Postin lämpötilasäädellyssä terminaalissa ja varastossa sekä Kyrö Distillery Companyn tislaamossa.

Matkan ajankohta on 19.-20.9. (mikäli et ehdi yöpyä, niin on myös mahdollisuus palata jo samana iltana). Mukaan mahtuu 10 toimittajaa. Ilmoittautuminen 3.9. mennessä osoitteeseen tero.pajukallio@diaidea.fi.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, miksi juuri sinut pitäisi valita matkalle mukaan. Ilmoita samalla jäätkö yöksi vai palaatko saman iltana sekä mahdolliset ruokarajoitteet. Posti hoitaa ystävällisesti kaikki matka- ja majoituskustannukset.

Lisätietoja: Anniina Kajasviita (anniina.kajasviita@posti.com, puh. 050 591 8312), Postin Viestintä

Aikataulu ja vierailukohteet 19.9.2017

07:04              Juna (InterCity21 Ouluun) lähtee Helsingin rautatieasemalta kohti Seinäjokea.
                       Meille on varattu neuvottelukabinetti, jossa tarjolla aamupala.
                       Matkan aikana saat tietoa Postin elintarvikelogistiikasta, strategisesta kasvusta, markkinasta ja toimintatavoista.
                       Isäntinä Postilta Jani Lindström ja Jaakko Kaidesoja.

10:16              Saapuminen Seinäjoelle, siirrymme omaan pikkubussiin ja jatkamme matkaa Atrian tehtaalle Nurmoon.

10:30 – 13      Tutustuminen Atrian ja lihakauppa.fi toimintaan. Pääsemme myös tutustumaan uuteen robotisoituun teurastamoon.
                       Valitettavasti teurastamolla ei voi ottaa kuvia.   

13                  Lounas Atrian henkilöstöravintolassa, Atrian isännät mukana (nimet varmistuvat myöhemmin).

14 - 17          Siirtyminen bussiin ja tutustuminen Laidun Herefordin karjatilaan Teuvalla.
                      Jussi ja Paula Harju kertovat pientilallisen arjesta sekä verkkokaupan merkityksestä yrittäjän liiketoimintaan.
                      OMAT KUMISAAPPAAT MUKAAN. Kahvit tilalla, Jussi lupasi grillata myös maistiaiset.

18                  Paluu Seinäjoelle, tutustuminen Postin elintarviketerminaaliin ja varastoon. Isäntänä Tuomo Rannila.

19                  Hotellille, majoitus ja siirtyminen illalliselle http://www.hotelalma.fi/.

20                  Illallinen Hotelli Almassa.

20:53             Viimeinen juna lähtee kohti Helsinkiä niille, jotka eivät jää yöksi Seinäjoelle.

 

Aikataulu ja vierailukohteet 20.9.2017

                      Aamiainen hotellilla

8:30               Bussi lähtee hotellilta, matka jatkuu Isokyröön missä tutustuminen Kyrö Distillery Companyyn.

Isäntinä Tony Sivula ja Miko Heinilä. Saamme kuulla yrityksen tarinan, kierrämme tislaamon tuotantotiloissa ja saamme myös maistiaiset. Paluu bussilla Seinäjoelle.

11:53 – 14:35  Paluu junalla Helsinkiin

Olet sydämellisesti tervetullut!