Tervetuloa ENAJ-toimittajamatkalle!

13.06.2017 - 16:45

Tervetuloa ENAJ-toimittajamatkalle!

Maataloustoimittajat järjestää 29.8. – 2.9.2017 toimittajamatkan eurooppalaisille ja suomalaisille toimittajille. Vierailu on osa eurooppalaisten toimittajien verkoston (ENAJ) toimintaa.  Vierailemme kolmen päivän aikana monissa mielenkiintoisissa kohteissa Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Matkan yhtenä tavoitteena on edistää suomalaisen ruoan ja maatalousteknologian vientiä. Yhdistys osallistuu matkan kustannuksiin 3 000–4 000 eurolla. Se on meidän lahjamme 100-vuotiaan Suomen ruokaketjulle. Matkan ohjelma on liitteenä.

Maataloustoimittajien jäsenille koko paketti kaikkine yöpymisineen maksaa 400 euroa. Matkalle voivat osallistua toimittajien lisäksi myös viestijät. Matka tarjoaa hyvän mahdollisuuden tavata merkittävien eurooppalaisten maatalous- ja ruokamedioiden edustajia.

Jos et halua osallistua koko matkalle, voit liittyä joukkoon yksittäisissä vierailukohteissa. Tämä on ilmaista päivällisiä lukuun ottamatta. Yksittäisiin kohteisiin osallistumista varten matkan minuuttiaikataulu tarkentuu elokuun alkuun mennessä. Asiasta tiedotetaan silloin uudelleen.

Ulkomaalaisia toimittajia otetaan matkalle 15–20. Nyt halukkaita on jo 25 yli kymmenestä maasta. Suomalaisia osanottajia mahtuu mukaan kymmenen. Jos haluat olla mukana koko matkan ajan, ilmoittaudu Micke Godtfredsenille viimeistään 18.6., micke.godtfredsen@slc.fi, 040 704 0048.

Tervetuloa mukaan kansainväliseen joukkoon!

T: Järjestelytyöryhmä: Micke Godtfredsen, Hannu Koivisto, Tapani Koivunen ja Markku Pulkkinen