Osallistu kirjoituskilpailuun – haussa vuoden 2017 paras juttu

08.01.2018 - 08:45

Maataloustoimittajien ja samalla IFAJ:n vuosittainen kirjoituskilpailu julistetaan avoimeksi kaikille yhdistyksemme jäsenille. Kilpailuun voi osallistua 1.1.-31.12.2017 julkaistulla jutulla. Suomen kilpailun voittaja lähetetään kilpailemaan IFAJ:n Star Prize’sta.

Kirjoituksen on oltava yksittäinen, ei juttusarja. Jos kyse on juttusarjasta, valitse paras juttu kilpailuun. Juttu voi olla julkaistu painetussa lehdessä tai internetissä. Aiheen täytyy liittyä laajasti maatalouteen (story of wide agricultural interest). Juttu voi olla yhden tai useamman toimittajan kirjoittama, kaikkien kirjoittajien on oltava yhdistyksen jäseniä.

Kirjoituskilpailun voittaja saa palkinnoksi 500 euron matka-apurahan Hollannin IFAJ-kongressiin tai vaihtoehtoisesti 300 euroa rahaa.

Yhdistyksen asettama kolmihenkinen raati valitsee voittajakirjoituksen, jonka yhdistys käännättää englanniksi ja lähettää IFAJ:n kansainväliseen kirjoituskilpailuun.

Kilpailussa kiinnitetään huomio jutun tyyliin (25 %), sisältöön (50 %) ja objektiivisuuteen/tasapainoisuuteen (25 %). Taittoa tai esillepanoa ei arvostella.

Jokainen osallistuja saa palautteen jutustaan raadilta. Kannattaa osallistua jo pelkästään palautteenkin vuoksi.

Lähetä juttusi viimeistään 22.1.2018 puheenjohtaja Markku Pulkkiselle sähköpostilla osoitteeseen markku.k.pulkkinen@kolumbus.fi. Kirjoita aihe-kenttään teksti "Mato-kirjoituskilpailu". Juttu voi olla Word-dokumenttina tai valmiiksi taitettuna ja julkaistuna PDF:nä.

Liitä mukaan seuraavat tiedot:

1. nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
2. kirjoituksen julkaisupäivämäärä sekä sen julkaisseen julkaisun nimi tai www-osoite.

Lisätietoja voi kysyä Markku Pulkkiselta, markku.k.pulkkinen@kolumbus.fi, 040 966 3417.

Lisää tietoa kilpailuista löytyy myös IFAJ:n verkkosivuilta

http://ifaj.org/contests-and-awards/ifaj-star-prize-print/

Olette kirjoittaneet jälleen satoja hienoja tarinoita – laita siis huippujuttusi tulemaan!