Osallistu kirjoituskilpailuun

22.01.2014 - 19:15

Maataloustoimittajat ry järjestää perinteisen IFAJ-kirjoituskilpailun, joka on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. Toivomme runsasta osanottoa!

Kilpailuun voi osallistua 1.1.-31.12.2013 julkaistu yksittäinen kirjoitus (ei juttusarja). Kirjoitus voi olla julkaistu joko painetussa lehdessä tai internetissä. Aiheen täytyy liittyä laajasti maatalouteen (story of wide agricultural interest). Juttu voi olla yhden tai useamman toimittajan kirjoittama, mutta kirjoittajien on oltava yhdistyksen jäseniä.

Kirjoituskilpailun voittaja saa palkinnoksi matka-apurahan, 700 euroa, IFAJ-kongressiin, joka järjestetään tänä vuonna Skotlannissa tai 350 euron stipendin.

Yhdistyksen asettama kolmihenkinen raati valitsee voittajakirjoituksen, jonka yhdistys käännättää englanniksi ja lähettää IFAJ:n kansainväliseen kirjoituskilpailuun. Tämän kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan syyskuussa Skotlannin kongressissa.

Kilpailussa kiinnitetään huomio jutun tyyliin (25 %), sisältöön (50 %) ja objektiivisuuteen/tasapainoisuuteen (25 %). Taittoa tai esillepanoa ei arvostella.

Jokainen osallistuja saa palautteen jutustaan raadilta. Kannattaa siis osallistua jo pelkästään palautteen takia!

Lähetä juttusi 10.3.2014 mennessä matojen puheenjohtaja Seija Luomanperälle sähköpostilla osoitteeseen seija.luomanpera@yara.com. Kirjoita aihe-kenttään teksti "Mato kirjoituskilpailu".

Liitä mukaan seuraavat tiedot:

1. Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
2. Kirjoituksen julkaisupäivämäärä sekä sen julkaisseen julkaisun nimi tai internetosoite

Lähetä lisäksi kirjoitus tai valokopio siitä osoitteeseen:
Seija Luomanperä
Särkitie 11-13 as 1
02170 Espoo

Lisätietoja voit kysyä myös Seija Luomanperältä, seija.luomanpera@yara.com, 050 5521 540, tai Riitta Mustoselta, riitta.mustonen@maaseuduntulevaisuus.fi
Lisää tietoa kilpailuista myös IFAJ:n verkkosivuilla http://www.ifaj.org (Contests & Awards - Writing Contest)