Marraskuussa Ugandaan - hae mukaan!

27.05.2013 - 12:46

Rakkaat kollegat!

Kansainvälinen maataloustoimittajajärjestö IFAJ järjestää 3.-9. marraskuuta The Exposure-4-Development Media Tourin 2013 Ugandaan. Viime vuonna järjestettiin vastaava retki Keniaan.

Matkalla pääset tutustumaan mm. Ugandan maidontuotantoon, vihannes- ja hedelmänviljelyyn ja -markkinointiin, paikallismarkkinoihin, kahviosuuskuntiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin kohteisiin.

Retkelle voi hakea toimittajana työskentelevä Maataloustoimittajien jäsen. Maataloustoimittajien hallitus valitsee hakemusten perusteella yhden varsinaisen ja yhden varaehdokkaan ehdolle IFAJ:n valintaraadille, joka valitsee lopulliset osallistujat.

Jos Uganda kiinnostaa sinua, täytä hakulomake. Kannattaa käyttää tämä ainutlaatuinen tilaisuus hyväksi!
/application form Uganda.pdf application form Uganda.pdf 77.66 KB 
/Point system for the selection of journalists in the Exposure uganda.pdf Point system for the selection of journalists in the Exposure uganda.pdf 71.41 KB 

Hanki myös työnantajasi suositukset tai jos olet free, niin kaksi suositusta sen median päätoimittajalta tai tuottajalta, johon aiot myydä juttujasi Uganda Tourista.

Sinun on laadittava myös suunnitelma juttujen julkaisemisesta. Matkalle pääsyn ehtona on, että teet juttuja matkalta palattuasi kotimaahan.

Liitä hakemukseen myös 3 juttunäytettä, jotka ovat julkaistu viimeisen 12 kuukauden aikana.

Haku: Lähetä kaikki tarvittavat tiedot Matojen puheenjohtajalle Seija Luomanperälle, seija.luomanpera@yara.com niin pian kun mahdollista ja viimeistään 31.5.

Kustannukset: Osallistujan (tai työnantajan) on itse kustannettava lennot Suomesta Ugandaan ja takaisin sekä lisäksi 300 euroa matkakustannuksien kattamiseen Ugandassa.

Satu Lehtonen osallistui viime vuonna vastaavalle matkalle Keniaan. Jos haluat kuulla lisää, voit ottaa yhteyttä Satuun p. 040 7158677 tai satu.lehtonen@maaseuduntulevaisuus.fi

Lisätietoja: Micke Godtfredssen, matojen IFAJ-edustaja, micke.godtfredsen@slc.fi

Retken esite: /flyer exposure for development tour Uganda.pdf flyer exposure for development tour Uganda.pdf 1.01 MB