Kutsu Suomen luontokeskus Haltiaan 18.6.

27.05.2014 - 21:00

KUTSU: Toimittajat sukeltavat Suomen luontoon Haltiassa 18.6.

Metsähallituksen luontopalvelut kutsuu toimittajia vierailemaan Suomen luontokeskus Haltiassa kesäisenä keskiviikkona 18.6. alk. klo 9.30.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen toivotaan viimeistään perjantaina 13.6. luontopalvelujen viestintäpäällikkö Päivi Rosqvistille, paivi.rosqvist@metsa.fi. Kerro samalla mahdolliset ruokailurajoituksesi.

Vierailu sopii niin jutuntekoon kuin tiedonhakureissuksi Haltiasta ja sen toiminnasta, puuarkkitehtuurista, ekoteknologiasta ja Metsähallituksen luontopalvelujen ajankohtaiskuulumisista.

Vierailulla pääsee tutustumaan myös Haltian 2. erikoisnäyttelyyn: luontokuvaaja Hannu Hautalan elämäntyönäyttelyyn Metsän poika.

OHJELMA:

9.30     Saapuminen. Aamukahvit kasvispiirakan kera Ravintola Haltian kabinetissa Päivölä.
            Haltian yleisesittely: tavoitteet, arkkitehtuuri, ekoteknologia / luontokeskuksen johtaja Timo Kukko (vuoden metsänhoitaja)
            Haltian luontokoulu / luontokasvattaja Elina Pilke
            Haltia osana luontopalveluja. Muut luontopalvelujen uudet avaukset pk-seudulla (erityisesti Vallisaari) / viestintäpäällikkö Päivi Rosqvist

10.30   Kierros Haltiassa / Timo ja Päivi
            Haastattelut

12.00   Lounas Päivölässä. Kasvisrisotto ja jälkiruoka

Haltia sijaitsee Espoon Solvallassa, Nuuksiontie 84. Sopiva julkisen liikenteen yhteys Helsingistä on esim. seuraava: U-juna Helsingistä klo 8.37. Bussi 85A Espoon asemalta klo 9.07, Haltiassa noin 9.30.

Ajo-ohjeet omalla autolla tuleville: http://www.haltia.com/vieraile-haltiassa/kulkuyhteydet/ (HUOM! Jos laitat osoitteen navigaattoriin, laita se päälle vasta Kehä III:n ja Turunväylän risteyksessä. Osa navigaattoreista ohjaa Vihdintietä pitkin sellaisiin osiin Nuuksiota, josta ei ole ajotietä Haltiaan.)

TERVETULOA!