Kirjoitus- ja kuvakilpailun voittajat palkittiin kevätkokouksessa

09.04.2014 - 08:45

Maataloustoimittajat palkitsivat kevätkokouksessaan 8.4.freelancer-toimittaja Markku Pulkkisen kirjoituskilpailun voitosta ja SLC:n tiedottaja Mia Wikströmin kuvakilpailun voitosta.

Markku Pulkkisen juttu, Palkittu Yrjölän marjatila on lapsiperheen kesäparatiisi,  julkaistiin Agronomiliiton Alimenta-lehdessä  viime vuonna.

Tuomaristo, johon kuuluivat Pellervon päätoimittaja Teemu Pakarinen, Maaseudun tulevaisuuden toimittaja Maija Ala-Siurua ja Maataloustoimittajien puheenjohtaja Seija Luomanperä, toteaa voittaneen jutun välittäneen lukijalle tasapainoisesti sekä tietoa että tunnetta ja kokemusta marjatilallisten työstä ja ajatuksista. Se onnistui antamaan äänen haastatelluille yrittäjille.

Juttukilpailu on Maataloustoimittajien vuosittainen perinne, jolla halutaan kannustaa jäseniä osallistumaan maataloustoimittajien kansainvälisen järjestön IFAJ:n kirjoituskilpailuun. Voittanut juttu  käännetään ja lähetetään kilpailemaan IFAJ:n kansainväliseen kirjoituskilpailuun. Kansainvälisen kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan syyskuussa IFAJ:n kongressissa Skotlannissa.

Kuvakilpailun voittanut kuva julkaistaan keväällä ilmestyvässä Maataloustoimittajien jäsenluettelossa. Kuva onnistui hyvin tallentamaan laiduntavien nautojen energisyyden.  Voittajakuvan valitsi Maataloustoimittajien hallituksen jäsenistöstä koottu ryhmä.

Lisätietoja:
Seija Luomanperä, puheenjohtaja, Maataloustoimittajat ry, puh. 050 5521 540