Jäsenkirje 1/2013

04.03.2013 - 17:02

Jäsenkirje 1/2013

Alkuvuonna Mato-tapahtumia riittää. Tässä jäsenkirjeessä tärkeää tietoa mm. syyskuisesta IFAJ-kongressista Argentiinssa. Stipendit kongressimatkalle ovat haussa nyt. Samoin käynnissä on kirjoitus-, kuva- ym. kilpailuja, joista on mahdollista voittaa stipendirahaa kongressiin.

Nuoret mato-jäsenet huomio! Alle 35-vuotiailla madoilla on jälleen upea mahdollisuus hakea Young leaders -koulutukseen Argentiinan kongressin yhteydessä! Kannattaa tutustua ja hakea pikapikaa!

Jäsenkirjeessä tietoa myös maatalousjournalismin keskustelutilaisuudesta, pressikorttien tilauksesta sekä kevätkokouksesta.

Kannattaa myös liittyä Matojen Facebook-ryhmään.

IFAJ-kongressi Argentiinassa 1.–5.9.

Kongressi järjestetään tänä vuonna Argentiinassa. Argentiina on sekä luonnon että maatalouden kannalta hyvin monipuolinen maa, joten elämyksiä ja juttuja varmasti riittää.
Ilmoittautuminen alkaa 18.2. ja ensimmäisen kuukauden aikana ilmoittautuneet saavat matkan edullisempaan early bird -hintaan.

Lue lisää Matojen sivuilta.

Lue lisää kongressin nettisivuilta: www.ifajargentina.com

Lisätietoja kongressista antavat myös Micke Godtfreseniin micke.godtfredsen@slc.fi ja Riitta Mustonen riitta.mustonen@maaseuduntulevaisuus.fi

Maataloustoimittajat jakaa myös 500 euron STIPENDEJÄ matkalla lähteville, kannattaa hakea. Lue lisää. 

Kirjoituskilpailu käynnissä

Maataloustoimittajat järjestää perinteisen IFAJ-kirjoituskilpailun, joka on avoin kaikille jäsenille. Kilpailuun voi osallistua viime vuonna julkaistulla kirjoituksella. Voittaja saa palkinnoksi matka-apurahan, 500 euroa, IFAJ-kongressiin, joka järjestetään tänä vuonna Argentiinassa tai 350 euron stipendin.

Toivomme runsasta osanottoa!

Lue lisää

Lisäksi tänä vuonna on mahdollista osallistua kuva- ja broadcast-kilpailuun.  Tarkemmat ohjeet nettisivuilla.

Alle 35-vuotiaat huomio!

IFAJ-stipendit Argentiinaan haussa
Alle 35-vuotiaille madoille on jaossa stipendejä Argentiinan kongressiin syyskuussa! Lähetä vapaamuotoinen hakemus 22.2. mennessä posti@maataloustoimittajat.fi.

Lue lisää Matojen nettisivuilla

Lisätietoa Alltech Young Leaders Awardsista

Maataloustoimittajat ry järjestää keskusteluillan maatalousjournalismista to 28.2. klo 18.

Keskustelijoina toimittaja ja kirjailija Elina Lappalainen, kotieläinten hyvinvointitieteen professori Anna Valros, päätoimittaja Pentti Törmä, toimituspäällikkö Tiina Taipale ja päätoimittaja Micke Godtfredsen.

Ilmoittautumiset 22.2. mennessä posti@maataloustoimittajat.fi

Lue lisää nettisivuiltamme

Tarvitsetko uuden pressikortin?

Maataloustoimittajat ry:n jäsenmaksun maksaneet jäsenet ovat oikeutettuja IFAJ:n kansainväliseen pressikorttiin. Jos haluat pressikortin, ota yhteyttä rahastonhoitaja Ninaan, nina.holmlund@tradgardsforbundet.fi

Lue lisää

Kevätkokous 16.4. Borealilla Jokioisissa. Lisätietoa tulossa myöhemmin.