IFAJ-matka Tansaniaan marraskuussa – Hae mukaan!

10.06.2014 - 08:00

Kansainvälinen maataloustoimittajajärjestö IFAJ järjestää 9.-15. marraskuuta The Exposure-4-Development Media Tourin 2014 Tansaniaan. Viime vuonna järjestettiin vastaava retki Ugandaan, edellisenä Keniaan.

Retkelle voi hakea toimittajana työskentelevä Maataloustoimittajien jäsen. Maataloustoimittajien hallitus valitsee hakemusten perusteella yhden varsinaisen ja yhden varaehdokkaan ehdolle IFAJ:n valintaraadille, joka valitsee lopulliset osallistujat.

Jos Tansania kiinnostaa, täytä hakulomake. Tämä ainutlaatuinen tilaisuus kannattaa käyttää!

HAKULOMAKE

Hanki työnantajasi suositukset tai jos olet free, niin kaksi suositusta sen median päätoimittajalta tai tuottajalta, johon aiot myydä juttujasi Tansanian Tourista. Sinun on laadittava myös suunnitelma juttujen julkaisemisesta. Matkalle pääsyn ehtona on, että teet juttuja matkalta palattuasi kotimaahan.

Liitä hakemukseen myös 3 juttunäytettä, jotka ovat julkaistu viimeisen 12 kuukauden aikana.

Haku: Lähetä kaikki tarvittavat tiedot Matojen puheenjohtajalle Seija Luomanperälle, seija.luomanpera@yara.com niin pian kun mahdollista ja viimeistään 30.6.

Kustannukset: Osallistujan (tai työnantajan) on itse kustannettava lennot Suomesta Ugandaan ja takaisin sekä lisäksi 300 euroa matkakustannuksien kattamiseen Ugandassa.

Viime vuoden Ugandan retkelle osallistuivat Anu Artjoki sekä Aimo Vainio ja edellisvuoden Kenian retkelle Satu Lehtonen. Löydät heidän yhteystiedot www-sivuilta Jäsenet-osiosta.

Lisätietoja: Micke Godtfredssen, matojen IFAJ-edustaja, micke.godtfredsen@slc.fi

RETKEN ESITE