Hae luomu-opintomatkalle Brysseliin

08.01.2014 - 20:45

Kahdella Maataloustoimittajien jäsenellä on mahdollisuus lähteä helmikuun 18.–20. päivänä tutustumaan Brysseliin Eurooppa-neuvostoon, Euroopan parlamenttiin sekä hollantilaiseen luomuviljelyyn. Opintomatkan tarkoituksena on tutustuttaa osallistujat EU:n toimintaan, erityisesti viestintäosastoihin. Lisäksi osallistujat saavat tietoa EU:n yhteisestä maatalouspolitiikasta, CAP:sta. Matka on myös erinomainen tilaisuus verkostoitua muiden kansainvälisten maataloustoimittajien kanssa.

Matkan teema on luonnonmukainen tuotanto. Ensimmäisenä päivänä vieraillaan kolmella hollantilaisella luomutilalla. Brysselissä osallistujat saavat luomukoulutusta, ja viimeisenä päivänä vieraillaan muun muassa Euroopan parlamentissa. Matkaan lähtijöillä on hyvä olla hieman pohjatietoja CAP:sta.

Osallistujien matkat ja yöpyminen maksetaan, samoin tulopäivän illallinen ja kaksi lounasta. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet EU:n järjestämille matkoille. Matkan työkielenä käytetään englantia. 

Ilmoita halukkuudestasi lähteä matkalle 13.1.2014 mennessä Maataloustoimittajien puheenjohtajalle Seija Luomanperälle puh. 050 552 1540 tai sähköpostitse seija.luomanpera@yara.com