Agri-risteily 5.-7.2.2012

19.12.2011 - 16:08

Tervetuloa hyvän mielen Agri-risteilylle 5.-7.2.2012

Agrimarket järjestää huippusuositun Agri-risteilyn Viking Line Mariella –laivalla 5.-7.2.2012. Odotamme laivalle noin 1500 suomalaista maanviljelijää ja sidosryhmien edustajaa. Tänä vuonna risteilemme Helsingistä Tukholmaan ja takaisin. Tukholmassa on mahdollisuus osallistua monipuolisille retkille.

Laivalla on viihdettä, virkistystä, asialuentoja ja messukannen monipuolinen anti. Tanssilattialla viihdyttää Neljän Suora ja bilebändi Playa. Kunnosta ja hyvästä mielestä pitää huolen Miia Salminen joukkoineen

Korkeatasoinen seminaariohjelma

Laivalla on todella korkeatasoisia seminaareja ja tietoiskuja kaikille tuotantosuunnille. Maatalousaiheiden lisäksi laivalla käsitellään hyvinvoinnin ja jaksamisen teemaa. Niistä erityistä opastusta antaa terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija Paula Heinonen. Lisäksi seminaariesityksen pitävät mm. seuraavat henkilöt:

Toimitusjohtaja Ensio Hytönen Hankkija-Maatalous Oy
Osastopäällikkö Esa Härmälä TEM
Kansiliapäällikkö Jarmo Vaittinen MMM

Madoille omaa ohjelmaa

Maataloustoimittajille järjestetään hulvaton Yömyssy-kokoontuminen sunnuntaina puolenyön aikaan. Yömyssyssä nautitaan yhteinen yöpalan hyvässä seurassa.

Lähde nyt arvoisa Mato Agri-risteilylle. Lisätietoja, ilmoittautumisohjeet, bussi- ja junareitit satamaan sekä risteilyn hinnasto löytyvät netistä: www.agrimarket.fi/agriristeily

Lisätietoja Agri-risteilystä voi kysyä Haapasen Pirjolta: pirjo.haapanen(ät)agrimarket.fi puh. 010 76 83075.

Tervetuloa!

Pirjo Haapanen
Agri-Mato